diumenge, 14 d’octubre del 2007

Us convido a escoltar "Pas de Vianants"

Recentement, ens hem reunit un grup de sis joves del Vendrell per portar a terme un projecte en comú, un programa de ràdio.

Tots sis provenim del món de les pàgines d’opinió del Diari del Baix Penedès i dels blogs d'internet. Els nostres noms són Alfredo, Laia, Marta, Miquel, Roger i jo mateixa, Yolanda.

A arrel de compartir secció al Diari i escriure'ns mútuament als blogs, vam decidir crear un espai de debat i fer-ho a través de la ràdio perquè altres persones ens puguin escoltar a l’igual que fins ara ens han anat seguint a través del Diari del Baix Penedès o dels blogs que hem anat penjant per internet.

En aquest nou programa posarem en comú els nostres punts de vista personals. Alguns coincidiràn doncs som tots joves preocupats pel dia a dia i altres diferiran molt. Però creiem que tenim molt bona sintonia i que en podrem treure un gran profit per tal de fer un programa amè.

El programa s'emetrà un dia a la setmana i tindrà una durada d'una hora en la qual tractarem temes que ens afecten directament com a persones i com a ciutadans del Vendrell. Reflexionarem sobre allò que ens preocupa o, a vegades, simplement travessarem durant una petita estona la porta del desconeixement.
Si alguna persona estigués interessada en participar en el programa, vol fer alguna queixa o aportar suggeriments que no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre email pasdevianants@gmail.com.

Si voleu saber més coses us ho explicarem a través de la sintonia de la ràdio. La cita és els dimecres de 7 a 8 de la tarda a través del 107.1 de la FM, Ràdio el Vendrell. Es pot escoltar a través d’internet en http://www.rtvelvendrell.com/ . El primer dia és el dimecres dia 17 d’octubre i parlarem amb una persona que té moltes coses a dir del comerç i el turisme del Vendrell.

4 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Et passo el Meme perquè tu el passis a qui millor et sembli. Una bona excusa per activar el blog que el temps una mica adormit.

Anònim ha dit...

Yolanda endavant amb el bloc. T'envio una nadala divertida. Bones festes!!!

http://www.elfyourself.com/?id=1361155565

Anònim ha dit...

a Jené por Arboç no le vemos, en Arboç podemos asegurar muchos que no vive. Me podria esplicar como puede apuntarse en el ayuntamiento si no vive aquí En las eleciones municipales no estaba en las listas para votar

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala